Aanloophuis Oer de Brêge

  • Aanloophuis Oer de Brêge
  • Aanloophuis Oer de Brêge

Nu (eind febr.2021) er nog steeds oplopende besmettingen zijn, en we geen ruimte in ons Aanloophuis hebben, en ook elders geen mogelijkheden, kunnen we nog steeds niet weer open gaan.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Als je je hart even wil luchten dan kan dat bij Dominicus (06-22470714) of Pieterjan de Buck (06-30382415).

Met vriendelijke groeten / hou vol / blijf gezond / tot ziens

Beste mensen,


Aanloophuis Heerenveen winterEn dan is het al weer eind 2017. Het zijn echt de donkere dagen van december. Niet voor iedereen zijn deze even fijn. Wat is het dan mooi om te zien dat er in het Aanloophuis een gezellige drukte heerst. De kachel brandt en er zijn lichtjes. Kortom een warme sfeer.Heel veel dank aan alle vrijwilligers die hier voor zorgen. Want het zijn echt niet alleen de lichtjes die het doen. Het is vooral de aandacht en de warme betrokkenheid.
Ook dank voor allen die weer voor de inhoud van dit Aanloopnieuws hebben gezorgd. Bijna iedereen reageert op mijn verzoek om weer een stukje voor het Aanloopnieuws te schrijven. Er wordt meegedacht en foto’s meegezonden. Geweldig.

U zult ongetwijfeld het stukje van onze huispastor missen. Jan Foppen is verhuisd. Jan heel veel dank voor al je werk en een goede toekomst gewenst. Er zijn ook andere vrijwilligers die afscheid nemen, Tineke, Agje en Fokje ook voor jullie een goede toekomst gewenst.

Rest mij u allen mooie kerstdagen en een goed 2018 toe te wensen.

Namens de PR commissie,
Paulien Visser

Download hier de complete 'Oer de brêge' als PDF

 

 

Openingstijden AANGEPAST

Aangepaste locatie en openingstijden:

Helaas, door het oplopende aantal Covid-19 besmettingen gaan de activiteiten op zaterdagmiddag in Het Skûtsje voorlopig niet door.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Download onze flyer

flyer

Met dank aan Hielke Weening voor de foto en Lieke Bakker van Studio eLBee voor het maken van de flyer.

anbi statusHet Aanloophuis Oer de Brêge heeft de ANBI-status, wat belastingvoordeel biedt bij schenkingen