Aanloophuis Oer de Brêge

  • Aanloophuis Oer de Brêge
  • Aanloophuis Oer de Brêge

Het Aanloophuis gaat vanaf 27 juni weer OPEN!

openAanloophuis Oer de Brêge in Heerenveen is sinds 13 maart gesloten geweest i.v.m. het corona virus en in navolging van de landelijke richtlijnen van het RIVM. Maar we gaan weer open van 27 juni 2020! Meer informatie >

Ons Aanloophuis is weer open van 15.00 uur tot 17.30 uur in een tent in de tuin aan de achterzijde, op de volgende dagen in augustus :

Zaterdag 8 en zondag 9 augustus

Zaterdag 15 en zondag 16 augustus en

Zaterdag 22 en zondag 23 augustus

In verband met de corona maatregelen en de 1.5 meter afstand houden zal dit plaats vinden in de tuin achter het Aanloophuis. Mits uiteraard de weersomstandigheden het toelaten. Een ieder die komt dient zich aan de regels te houden dus:

  • Handen wassen.
  • Geen handen schudden of knuffelen.
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en na gebruik in de afvalemmer.

Rond deze tijd van het jaar bent u gewend dat u van het Aanloophuis een nieuwe uitgave ontvangt van ons Aanloopnieuws. Maar helaas is als gevolg van de coronacrises ons Aanloophuis al vanaf 13 maart jl. gesloten. Dit is uiteraard heel vervelend voor alle betrokkenen en in hoge mate voor onze gasten. Voor hen zou je er in deze moeilijke tijd juist heel graag willen zijn. Maar wij hebben ons aan te passen aan de regels die vastgesteld zijn. Want ook bij ons geldt gezondheid gaat voor alles.

pieterjan de buckLieve mensen van het Aanloophuis,

Het is stil geworden rondom het Aanloophuis. Het Aanloophuis is tijdelijk gesloten en de afstand die we allemaal tegenover elkaar in acht moeten nemen staat haaks op deze tijd waarin we zin hebben in gezelligheid, in de vrolijke lente, in samenkomen Oer de brêge - in deze dagen óók voor de viering van het Paasfeest. Twee jaar geleden vierde ik voor het eerst Pasen in jullie midden en dat was voor mij een onvergetelijke gebeurtenis: om te horen hoe de kracht van het geloof in de opstanding velen van jullie helpt om overeind te komen en verder te gaan.

Lekke traktatie

Onze jonge trouwe gast kwam vrolijk binnen met 2 grote zakken chips, om samen alvast de verjaardag van morgen te vieren.

Het werd een spontaan gebeuren, de traktatie had gretig aftrek. Gezellig!

sinterklaas 2019 aanloophuis 14

Vrijdag 29 november jl., een paar dagen voor zijn verjaardag, heeft Sint Nicolaas samen met één van zijn trouwste Zwarte Pieten weer een bezoek gebracht aan het Aanloophuis Oer de Brêge aan de Herenwal nummer 2 in Heerenveen.

Openingstijden

Het aanloophuis is geopend:

Donderdag 15:00 - 17:00
Vrijdag  19:00 – 22:30
Zaterdag 15:00 – 22:30
Zondag 15:00 – 22:00

 

Iedere donderdag kunt u na 17 uur een warme maaltijd krijgen.

Opgeven in het weekend in het Aanloophuis.

Download onze flyer

flyer

Met dank aan Hielke Weening voor de foto en Lieke Bakker van Studio eLBee voor het maken van de flyer.

anbi statusHet Aanloophuis Oer de Brêge heeft de ANBI-status, wat belastingvoordeel biedt bij schenkingen