Aanloophuis Oer de Brêge
Elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer

aanloopnieuws zomer 2022
De zomer-editie van het Aanloopnieuws pdfis verschenen! Gelukkig met positieve berichten omdat het aanloophuis na een lange corona-periode weer geopend is en hopelijk geopend blijft.

De nieuwsbrief opent met een bericht van de redactie:


Beste mensen,
Wat fijn dat we elkaar weer in het Aanloophuis kunnen ontmoeten. We kunnen met elkaar praten over fijne zaken, maar er is ook ruimte om het over minder prettige dingen te hebben.
Zoals u kunt lezen is onze secretaris verhuisd en zelfs tijdens deze drukke tijd heeft hij nog stukken geschreven, mails gestuurd om het Aanloopnieuws toch vol te krijgen. Normaal stuur ik een mail en komt iedereen met een bijdrage. Voor het eerst is dat deze keer wat moeizamer gegaan. Misschien wel omdat we het niet meer gewend zijn.
Deze Aanloopnieuws wordt in elkaar gezet in Frankrijk. Ik zit in een kelder met een uitstekende wifi verbinding op de camping. Buiten zijn de temperaturen heerlijk, maar in deze kelder is het behoorlijk fris. Wel heel fijn om zo te kunnen werken en daarnaast het Aanloopnieuws in elkaar te zetten. Hierna kan ik het mailen naar de overige PR-commissaris leden, zij lezen alles nog even na en daarna gaat het naar de drukker en wordt er voor de verspreiding gezorgd. Zo werken heel veel mensen aan het Aanloopnieuws mee. Ik hoop dat er ook voor de winter activiteiten kunnen worden georganiseerd. Dat er weer vieringen kunnen zijn, waar we bij elkaar kunnen zitten. Dat we van alle gebeurtenissen weer een verslag kunnen lezen in het winternummer. Zo blijven alle donateurs, belangstellenden en vrijwilligers op de hoogte en blijven we betrokken bij ons Aanloophuis.

Paulien Visser

Je kan de hele nieuwsbrief downloadenpdf of hieronder bekijken:

 

Openingstijden

vrijdagavond  19:00 tot 22:00
zaterdagmiddag 15:00  tot 17:30
zondagmiddag 15:00  tot 17:30