Aanloophuis Oer de Brêge
Elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer

sinterklaas 2019 aanloophuis 14

Vrijdag 29 november jl., een paar dagen voor zijn verjaardag, heeft Sint Nicolaas samen met één van zijn trouwste Zwarte Pieten weer een bezoek gebracht aan het Aanloophuis Oer de Brêge aan de Herenwal nummer 2 in Heerenveen.

Bij binnenkomst werden ze enthousiast toegezongen door de vele gasten die de overvolle huiskamer vulden en je kon merken dat er een zekere spanning was onder de aanwezigen.

De huispastor Pieterjan de Buck en broeder Titus van de R.K, parochie waren deze keer ook aanwezig.

Na een vriendelijk woord van welkom nodigde Sint & Piet de bezoekers uit om één voor één voor hen op een stoel plaatst te nemen en een cadeau te overhandigen. Daar was iedereen heel erg tevreden en gelukkig mee. De activiteitencommissie had zich ook dit jaar weer enorm ingespannen om leuke en passende kado’s bij Sinterklaas te bestellen. Het was verbazingwekkend hoeveel Sint & Piet van de gasten afwisten en met de nodige humor ontstonden er zo hele conversaties tussen hen.

Zo werd het een echt een gezellige en geslaagde avond.

Na anderhalf uur feest werden Sinterklaas & Piet nog enthousiast toegezongen door het bestuur en zijn ze weer vertrokken, naar wellicht de volgende bestemming.

Namens Aanloophuis Oer de Brêge

 

Fotoverslag

Klik op onderstaande foto voor een foto-verslag:

Openingstijden

vrijdagavond  19:00 tot 22:00
zaterdagmiddag 15:00  tot 17:30
zondagmiddag 15:00  tot 17:30