Aanloophuis Oer de Brêge

  • Aanloophuis Oer de Brêge
  • Aanloophuis Oer de Brêge

Nu (eind febr.2021) er nog steeds oplopende besmettingen zijn, en we geen ruimte in ons Aanloophuis hebben, en ook elders geen mogelijkheden, kunnen we nog steeds niet weer open gaan.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Als je je hart even wil luchten dan kan dat bij Dominicus (06-22470714) of Pieterjan de Buck (06-30382415).

Met vriendelijke groeten / hou vol / blijf gezond / tot ziens

sinterklaas 2019 aanloophuis 14

Vrijdag 29 november jl., een paar dagen voor zijn verjaardag, heeft Sint Nicolaas samen met één van zijn trouwste Zwarte Pieten weer een bezoek gebracht aan het Aanloophuis Oer de Brêge aan de Herenwal nummer 2 in Heerenveen.

Bij binnenkomst werden ze enthousiast toegezongen door de vele gasten die de overvolle huiskamer vulden en je kon merken dat er een zekere spanning was onder de aanwezigen.

De huispastor Pieterjan de Buck en broeder Titus van de R.K, parochie waren deze keer ook aanwezig.

Na een vriendelijk woord van welkom nodigde Sint & Piet de bezoekers uit om één voor één voor hen op een stoel plaatst te nemen en een cadeau te overhandigen. Daar was iedereen heel erg tevreden en gelukkig mee. De activiteitencommissie had zich ook dit jaar weer enorm ingespannen om leuke en passende kado’s bij Sinterklaas te bestellen. Het was verbazingwekkend hoeveel Sint & Piet van de gasten afwisten en met de nodige humor ontstonden er zo hele conversaties tussen hen.

Zo werd het een echt een gezellige en geslaagde avond.

Na anderhalf uur feest werden Sinterklaas & Piet nog enthousiast toegezongen door het bestuur en zijn ze weer vertrokken, naar wellicht de volgende bestemming.

Namens Aanloophuis Oer de Brêge

 

Fotoverslag

Klik op onderstaande foto voor een foto-verslag:

Openingstijden AANGEPAST

Aangepaste locatie en openingstijden:

Helaas, door het oplopende aantal Covid-19 besmettingen gaan de activiteiten op zaterdagmiddag in Het Skûtsje voorlopig niet door.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Download onze flyer

flyer

Met dank aan Hielke Weening voor de foto en Lieke Bakker van Studio eLBee voor het maken van de flyer.

anbi statusHet Aanloophuis Oer de Brêge heeft de ANBI-status, wat belastingvoordeel biedt bij schenkingen