Aanloophuis Oer de Brêge

  • Aanloophuis Oer de Brêge
  • Aanloophuis Oer de Brêge

Nu (eind febr.2021) er nog steeds oplopende besmettingen zijn, en we geen ruimte in ons Aanloophuis hebben, en ook elders geen mogelijkheden, kunnen we nog steeds niet weer open gaan.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Als je je hart even wil luchten dan kan dat bij Dominicus (06-22470714) of Pieterjan de Buck (06-30382415).

Met vriendelijke groeten / hou vol / blijf gezond / tot ziens

presentje aanloophuis gasten

We zijn al weer met de laatste maand van het jaar bezig en het is morgens laat licht en avonds snel donker. Andere jaren hadden we de december maand altijd  veel activiteiten in het Aanloophuis: Sinterklaasavond,Kerstviering en in januari Nieuwjaars receptie.

Maar helaas het kan door de corona toestanden geen doorgang vinden. Als stuurgroep hebben we de gasten verrast met een klein presentje. Dit bestond uit een Amaryllis bol een bloemenbon en een chocoladeletter.

De gasten waren er zeer content mee. Er wordt de komende twee weken nog het Aanloopnieuws van december en een banket staaf bij jullie bezorgd.

Ik wens jullie fijne feestdagen en een gezond 2021 toe.

Groeten,
Harm

presentje voor gasten aanloophuis  presentje voor gasten

 

Openingstijden AANGEPAST

Aangepaste locatie en openingstijden:

Helaas, door het oplopende aantal Covid-19 besmettingen gaan de activiteiten op zaterdagmiddag in Het Skûtsje voorlopig niet door.

U kunt wel online meedoen aan "Praat & Raad" van de Protestantse Gemeente Heerenveen, elke werkdag (ma t/m vr) van 20:45 - 21:15. Klik hier

Download onze flyer

flyer

Met dank aan Hielke Weening voor de foto en Lieke Bakker van Studio eLBee voor het maken van de flyer.

anbi statusHet Aanloophuis Oer de Brêge heeft de ANBI-status, wat belastingvoordeel biedt bij schenkingen